SziSza VISSZAPILLANTÁS 2020

A 2020. év eseményeire pillantunk vissza az év ezen utolsó előadásán. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a nagysikerű januári programjainkon, tervei között szerepelt, hogy csatlakozzon a baráti kör utazásaihoz, vagy velünk tartott a virtuális térben tartott zoom előadások estéin!

Köszönöm mindenkinek, aki meghallgatott és visszajelzett számomra. Kérem, hogy népszerűsítsétek a programot a baráti körötökben! KÖSZÖNÖM!

SziSZa 2020. VISSZAPILLATÁS / 2020. december 27.

Már nem is emlékeztem, mennyi csodát éltünk át együtt az év során! Ezeket próbáltam csokorba szedni és jelképesen átnyújtani nektek! Az alábbiakban megtaláljátok az előadásról készült videot…..! Köszönöm nektek, hogy velem / velünk tartottatok! Jó szórakozást!

Kérem, hogy jelezzetek vissza a lap alján található komment-ablakban, hogy tudjam, érdemes volt……! KÖSZÖNÖM!

Minden kedves Barátomnak nagyon BUÉK 2021.

Galéria

Megosztás

Share on facebook
Share on email
Share on print
Share on twitter
Share on linkedin

16 válasz

 1. Kedves István! Nagyon jó volt visszatekinteni az elmúlt előadásokra így egy csokorba.Igazabol talán mindegyik előadásodat lementettem de azért így teljesen más volt. Jövőre is szeretettel várom ezeket az előadásokat. Nem tudom hogy a montmari temetőben nyugvó hóhér család életét fel dolgozd e.akkor azt írtad hogy nyitva ajtókat dönthetnek.Ez legyen a jövő titka! Szeretettel boldog új évet kívánok a munkában sok sikert a magánéletben pedig sok örömöt Erzsike

  1. Kedves Erzsike!
   Köszönöm, hogy velem / velünk tartottál az év során! Bízom abban, hogy így-VAGY-úgy………, de folytatni tudjuk!
   Tudod, CSAK kérned kell……! Januárban mesélni fogok a „hóhér-családról”!
   Pusz,i, és BUÉK!

 2. Anita Horog
  Drága István! Igazi értéket képvisel, amivel megajánďékozol minket.Ez a 2 órás összefoglaló is nagy élmény volt. Örülök, hogy ott voltam veled a fáraó sírjában😁és sok online előadáson. De jó volt megismételni..remélem, hogy folytatjuk. Nagyon köszönöm és boldog új évet kívánok!

  1. Kedves Anita!

   Köszönöm a lelkes támogatásodat és rendszeres részvételedet a baráti kör „kultúra-pártoló” találkozásin!
   Bízom abban, hogy 2021-ben újra találkozhatunk személyesen is!
   Baráti üdv,
   István

 3. Ilona Horányi
  Draga Istvaaaanom! Ebben az évben is veled voltam, mint ahogy az elmúlt tizenpar)) évben is(T)!! Mint tudja)…a világ végére is megyek…..))))Így legyen a kovetkezokben is!!! Maci-ölelés, Pusz’il

 4. Kedves István!
  Vasárnap sajnos nem láttam az előadásodat, de most megnéztem. Remélem, hogy nem ez volt utolsó virtuális találkozás, újabb érdekes, értékes előadásokkal ajándékozol meg minket. Talán hamarosan a személyes találkozásokra is sor kerülhet, már nagyon várom, várjuk!
  Nagyon boldog új esztendőt kívánok Neked!

  1. Drága Tünde!
   Nagyon köszönöm, hogy utólag meghallgattad az éves összefoglalót és visszajeleztél! Te vagy eddig az egyetlen……….., ezer köszönet!
   Számomra az ajándék, hogy évek óta együtt lehetünk és csodás pillanatokat élhetünk át együtt! Bízom abban, hogy még számos élmény vár ránk!
   Én is kívánok neked és szeretteidnek minden jót és szépet a 2021. évben!
   Pusz,i,

 5. Ágnes Zsömbölyi
  Lassan 15. évhez közeledik az ismeretségünk kezdete, az első francia utunk óta. Azóta már számos helyet bejártam Veletek, hallgatva , csodálva a művészet mindenféle régiójával elkápráztatva. Eddig itt voltam Veled az év folyamán is, de sajnos a mostani -téli- online előadások egyikét sem sikerült még megnéznem, de remélem, hogy sort keríthetek rá, hiszen mindig megannyi újdonságot társz fel bennük, amit köszönünk ISTván ! 😘

  1. Kedves Ági!
   …..IGEN…, Te is oszlopos tagja vagy a baráti körnek! Lehunyt szemeim előtt számtalan emlékezetes pillanatban látlak mellettem, legyen ez Egyiptomban, Olaszországban, vagy Franciaországban, Budapesten…………., és a lista hosszú!
   Szeretettel várom a visszajelzésedet, amikor sikerült meghallgatnod ezt az előadást is!!!!
   Köszönet az elmúlt évekért,….és még sok hasonló várjon ránk!
   Pusz,i,

 6. Rita Hanusch
  Kedves István,köszönöm az ez évi fáradozásodat velünk és a technikával. Minden elöadáson veletek voltam.
  Boldog újévet!

 7. Szia Istvan,
  Ennyi kedves es elismerö hozzaszolas utan nem sok ujat tudnek hozzatenni. Noha az online elöadasok nem mindegyiket lattam, de le vannak mentve. Elismeresem es köszönet a faradozasodert, h hang- es kepanyag szempontjabol ilyen jol össze sikerült hangolnod, holott ez kihivas lehetett neked, föleg az elejen, hisz nem eppen erre voltal „berendezkedve“. Meg egyszer köszönet a szinvonalért es a „másságért“. Erika

  1. Kedves Erika,
   nagyon örülök a kedves és elismerő szavaidnak!
   Tökéletesen igazad van,……..a technika ördöge szinte minden alkalommal ITT „oláHkodik”, és megpróbál keresztbe-feküdni….., DE nem hagyjuk!
   Köszönöm, hogy velem/ velünk tartasz, hogy megnézed az előadásokat és hogy veszed a fáradtságot és visszajelzel!
   Bízva abban, hogy a következő 2021. évben lesz alkalmunk személyesen is találkozni! BUÉK!!!
   Baráti üdv
   István

 8. Kedves István!

  Utólag nagyon sajnálom, hogy az azonnali lelkes hozzászólás helyett kivártam, míg előbb utalni tudok és megtalálom a Biblia-verset, ami azonnal eszembe jutott az utolsó képnél, és ami a számomra tökéletessé, feledhetetlenné emelte az idei utolsó előadást!

  A baráti társaság sokfelé járt már, mi viszont csak Párizsban. Nagy élmény volt úgy hallani helyszínekről, hogy már jártunk ott, már láttuk! Nem, nem mindent, a Szent-Dénes katedrálist például még nem, de legalább tudjuk, miért is megyünk majd vissza…
  No meg persze a tavaszi előadások óta tervezgetjük Olaszország meglátogatását is.

  Szóval sokat hatott az életünkre azóta, hogy tavaly novemberben alkalmam volt az Orsay Múzeumban ideiglenesen a csoporthoz csatlakozni és ámultan hallgatni és figyelni.
  Még egyszer köszönöm, hogy ilyen lehetőséget is kaptunk, hogy bekerülhettünk a csapatba!
  Még egyszer áldott, boldog, egészségben gazdag új esztendőt kívánok!
  Köszönettel és üdvözlettel:
  Szakály Csabáné Veronika

  1. Kedves Veronika,
   nagy örömmel olvasom kedves sorait! Számunkra az öröm, hogy csatlakoztak hozzánk a musée d’Orsay-ban!
   Szeretettel várom Önöket a januári előadásaimra is, és bízom abban, hogy a 2021. évben együtt utazhatunk majd! BUÉK!!!
   Tisztelettel és baráti üdvözlettel
   István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hasonló bejegyzések