AZ EZERSZÍNŰ PROVENCE ÉS A KATHÁROK FÖLDJÉN -HOTELEK

A SZiSza baráti köre 2019. május 1-8 között, egy fantasztikusnak ígérkező dél-franciaországi utazásra indul. Az alábbiakban szeretném megmutatni nektek, hogy a 8 napos utazás során, melyik hoteleket választottuk ki a csoport számára.

Az utazást a SziSza baráti kör számára Szirbek István és a párizsi Travel Mind utazási iroda szervezi!

*** A képekre kattintva, azok kinagyíthatóak!

***Minden hotelben kontinentális reggeli vár ránk!

1.nap / MARSEILLE (2019. május 1.)

Grand Tonic Hôtel ****

43 quai des Belges, 13001 Marseille, France

Az első este a város szívében, a híres Vieux-Port, azaz Öreg kikötő partján fogunk megszállni. Igaz, a 4 **** szállodában, a szobáink ablakai nem a kikötőre néznek, de így nem zavar majd bennünket az épület előtt hömpölygő éjjel-nappali forgalom. Az viszont biztos, hogy az igényes szállodánk ennél központibb és hangulatosabb helyen nem lehetne!

2.nap / ORANGE (2019. május 2.)

Hôtel Mercure Orange ****

258 Route Caderousse, 84100 Orange

Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően a valaha « Cité des Princes », azaz Hercegek városa néven ismert Orange, már az antik korban főszerepet játszott a régió történetében. Szállodánk mintegy 1,5 km-re található a leghíresebb műemlékétől, a Théâtre antique d’Orange, azaz az antik színháztól.

3.nap / MOURIES (2019. május 3.)

Résidence Goélia ***

Passage des Arènes, 13890 Mouriès

A La Résidence Goélia Le Mas des Arènes, az Alpilles hegység lábánál, egy festői szépségű parkban található. A turista rezidencia egy tipikus provence-i falucska, Mouriès mellett épült. Szobáink teraszos és / vagy kiskertes ikerházakban találhatóak. Fűtött úszómedence áll majd rendelkezésünkre, így a fürdőruha csomagolása erősen ajánlott!

4.nap / MONTPELLIER (2019. május 4.)

LAGRANGE CITY – MONTPELLIER MILLENAIRE ***

1684 Avenue Albert EINSTEIN 34000 MONTPELLIER

A nap zsúfolt programja miatt, ezen az estén egy Montpellier külvárosában található modern kis lakásokból álló „lakás-hotelt” választottunk. A modern stúdiókhoz egy kis konyha, egy kis szalon és egy terasz is tartozik.

5.nap / CARCASSONNE (2019. május 5.)

HÔTEL IBIS CENTRE CARCASSONNE ***

5 Square Gambetta, 11000 Carcassonne

Ez az Ibis hotel a város szívében található, alig 1 km távolságra a történelmi belvárostól: „Cité médiévale„. A modern berendezésű ingyenes Wi-Fi és televízióval felszerelt szobákban, a bár mellett tea és kávé is rendelkezésre áll majd!

6.nap / TOULOUSE (2019. május 6.)

IBIS TOULOUSE CENTRE***


2 Rue Claire Pauilhac 31000 Toulouse

Ez az Ibis hotel, számunkra ideális helyen, Toulouse belvárosában található. Mintegy 5-7 perces sétával elérhetjük a híres Saint-Sernin bazilikát és a város szívébe vezető sétáló utcát. Természetesen itt is vár majd ránk a kontinentális reggelink!

7.nap / ARLES (2019. május 7.)

HOTEL DU FORUM ***

10 Place du Forum, 13200 Arles

A város főterén található hangulatos hotelben minden szobát különböző dekorációval díszítettek. A fontos látnivalók: antik aréna, színház, fürdő valamint a Saint-Trophime kolostor 8 perc sétára található a szálláshelyünktől. Ha a búcsúesten Van Gogh híres festményén megörökített kávéházban szeretnénk egy italt elfogyasztani, csak át kell sétálnunk a téren…..! A Café de nuit és híres terasza a szállodánkkal átellenben található!

Az alábbi hozzá(M)szólások rovatban, szeretettel várom a visszajelzéseket és az észrevételeket a kiválasztott hoteleinkre vonatkozóan!

Galéria

Megosztás

Share on facebook
Share on email
Share on print
Share on twitter
Share on linkedin

Hasonló bejegyzések