PERE-LACHAISE TEMETŐ / VILÁGOK TALÁLKOZÓJA

Párizs legnagyobb temetőjébe, a híres Père-Lachaise sírkertbe engednek betekintést a vetítettképes előadások. Megismerkedhetünk izgalmas történetével, kuriózum sírépületeivel és felirataival, melyek egy hatalmas park ölén nyugszanak.

Találkozhatunk a múlt ismert művészeivel, megemlékezhetünk alkotásaikról és megtudhatjuk, hogy miként vélekedtek az elmúlásról és az örök életről. Mert itt lélekemelő minden találkozás…!

ELŐADÁSOK

SOPRON

2021. SZEPT, 30. / csütörtök / 18:30

Pedagógusok Soproni Művelődési Háza
Sopron, Petőfi tér 3.

BUDAPEST

2021. OKT. 3. / vasárnap / 16:00

SOTER KLUB
1066 Budapest, Dessewffy u. 53

Mindenkit szeretettel várok!

István

Galéria

Megosztás

6 válasz

 1. István!
  Szeretnénk a budapesti előadáson megjelenni, de az e-mail üzenetben se dátum, se időpont???
  Árpád

 2. Kedves István,nagyon örülök a hírnek,hogy nem csak on line találkozhatunk,hanem személyesen is, és főleg öröm,hogy folytatod az előadásokat.
  Várom, ott leszek

  Üdv. Márkus Ildi

 3. A világ legszebb temetője! Már ötször voltam ott! Párizsban járok akkor kötelező elmenni oda. A legnagyobb művészek, bankárok, zenészek ott nyugszanak! Természetesen ha vasárnap ráérek szeretnek ott lenni az előadáson! Erika és Sándor! Üdvözöllek Magyarországon!

 4. Kedves István!

  Köszönöm, köszönjük a mai napon megtartott Budapesti előadást! Fantasztikusan jó volt és nagyon humoros! Élveztem az előadásod minden percét, rezzenesét!
  Üdvözlettel Sándor, aki imádja Párizst és Sopront a városodat!

 5. Kedves István!

  Sajnos csak az első részen tudtunk ott lenni, de nagyon élveztük a temető keletkezéséről és a festőkről, szobrászokról és a zenészekről szóló előadásodat és vidám történeteidet.

  Üdvözlettel
  Éva és Dani

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló bejegyzések