“PARIS MON AMOUR” – utazás képekben / augusztusban…

Bízva abban, hogy visszakapjuk a “régi” életünket, a SziSZa baráti köre Szirbek István művészettörténész vezetésével egy párizsi utazásra készül! / 2021. augusztus 25 – 29. / Az összefoglaló végén található videofelvétel megtekintését szeretettel ajánlom azoknak, akik képekben szeretnék bejárni a híres nevezetességeket, és azoknak, akik velem / velünk szeretnének tartani majd a kiránduláson! Jó szórakozást!

Köszönöm mindenkinek, aki meghallgatott és visszajelzett számomra! Kérem, hogy népszerűsítsétek a programot a baráti körötökben! KÖSZÖNÖM!

PÁRIZS: UTAZÁS KÉPEKBEN / UTAZÁS AUGUSZTUSBAN

A francia főváros sok ember számára egy vonzó álom! Eljutva Párizsba, besétálhatunk egy “múzeum-város” gazdag világába, amelyben az emberi civilizáció kétezer éves hagyatéka mesés könyvként tárul elénk.

Egy romantikus Szajna-parti séta, a fehér kövekből épült város számtalan zöld ligete és parkja hívogatóan csalogat bennünket!

Megannyi csoda ami ránk vár azon az augusztus végére tervezett utazáson, amelyet a baráti kör tagjainak szervezek. Szeretettel várom az előadásra azokat, akik velünk kívánnak tartani, és azokat is, akik csak utazni szeretnének velem képekben, Párizs mesés világában! 

A video indításához kattints az alábbi kép közepén található nyílra.  

 

Galéria

Megosztás

Share on facebook
Share on email
Share on print
Share on twitter
Share on linkedin

5 válasz

 1. Kedves István!

  Szeretném megköszönni a tegnapi előadást! Nagyon tetszett! A felépítménye, a rendezettsége. pont annyira volt figyelemfelkeltő és annyi ismeretet adott, amennyi szükséges ahhoz, hogy AZONNALELAKAROKMENNIPÁRIZSBA..
  ………..ezredszer is, mert nem elég, amit tudok!

  A diákoknak pont annyira volt érdekes, hogy szenvedélyükké válhasson Párizs, a francia kultúra, a francia érzés. A magam szerény módján igyekszem a hiányzó részt, a nyelvtudást, pótolni számukra. Pont azt akarom megtanítani nekik, amit Ön is igyekszik más aspektusból megfogni, és bemutatni,…………… a lényeges dolgokat, hogy nézzenek, tanuljanak meg máshogy látni, ………ne csak az Eiffel tornyot lássák, hanem a szegecseit is.
  Bevallom őszintén, hogy a tegnapi előadásán való részvételt kötelezővé tettem a diákjaimnak, de van több olyan tanítványaim, akik már előző előadásain találkoztak Önnel. Az óráimon átgondoljuk a hallottakat, további instrukciókat adok a megértéséhez, feldolgozásához. Térképpel előttük, …….. hogy felismerjék a műemlékeket, a kerületeket, a városnegyedeket, a városnézés útvonalát, tömegközlekedését…..!

  Őszinte tisztelettel,
  Júlia

  1. Kedves Júlia!

   Nagy örömmel olvasom kedves, elismerő sorait az előadásommal kapcsolatban!

   Külön öröm és megtiszteltetés számomra, hogy bevonja diákjait is,……….. és óráiban felhasználja az általam bemutatott anyagot! KÖSZÖNET és ELISMERÉS érte! Ön azon kevés kolléga közé tartozik / tanár, művészettörténész, idegenvezető, népművelő /, aki megtisztel érdeklődésével és jelenlétével! KÖSZÖNÖM a “kultúra-pártoló” programjaink további népszerűsítését!

   Tisztelettel és baráti üdvözlettel,
   István

  1. Kedves Clara!

   Köszönöm a pozitív értékelést, hogy meghallgattad és visszajeleztél!
   Bízom abban, hogy találkozhatunk majd augusztusban Párizsban is(T)!

 2. Kedves István,
  Párizst nem lehet elégszer látni! Mindig hallunk, látunk valami újat, ami hat ránk, ha veled megyünk. Jelentkezem az utazásra, Lilivel. Ugye összejön? “Nyugtasson meg, kérem…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hasonló bejegyzések