Kedves Barátaink, volt Józsefes osztálytársaink!

Mártival és Ritával egy újabb, szenzációsnak ígérkező osztálytalálkozót szervezünk! Az alábbiakban küldjük a tervezett programot!

Kérünk benneteket, hogy olvassátok el figyelmesen az alábbi sorokat és véleményeiteket, észrevételeiteket valamint jelentkezéseiteket a lap alján található kommentbe írjátok! Így mindenki olvashatja majd az egymáshoz intézett szavainkat, gondolatainkat!

Köszönjük: Márti, Rita és István

*** Ha nem nyílik meg a levelező ablak, csupán egy frissítés gombot kell megnyomni!!! /Mostanában rakoncátlankodik a FB!/

AKIK MÁR BIZTOSAN OTT LESZNEK:

Horváth Márti Szőke, Németh Rita, Kocsis Anikó, Prichler Zsuzsa, Villányi Nelli, Kostenc Marietta, Kóczán Teri, Ágh Irmus, Lőrincz Lívi, Schendl Melitta, Miltényi Zsolt, Szirbek István, Ferling Feri, Matiasec János, Fodor Miki, ….

Rábapordány-City egy csodálatos “béke-szigete” a Rábaközben, ahol elvonulva a világtól, a természet ölén, szép órákat töltehetünk újra együtt!

A “kihelyezett” osztálytalálkozó” helye:

9146 Rábapordány, Kossuth Lajos utca 5.

PROGRAM

12:00 Érkezés Rábapordány-City be!

12:00 – 15:00 Welcome drink, “harapni való falatok”, közös sátorállítás, kemence felfűtés közös erővel…

15:00 – 18:00 Lovaskocsikázás a Rábaközben

18:00 – 18:30 Derőce télen – nyáron / Szőke mesél: vetítettképes beszámoló

18:30 – Vacsora, kötetlen beszélgetés

??? Indulás a szállásra VAGY haza!

KÖZLEKEDÉS

A rábapordányi “Szőke-lak” Csornától 9 km-re található. Kérjük, hogy aki autóval érkezik, pontosítsa a lap alján található kommentben, hogy honnan indul és hogy hány szabad hely van az autójában. Ha valaki vonattal szeretne érkezni, kérjük jelezze ezt! Megszervezzük, kimegyünk érte autóval a Csorna pu. állomásra.


LOVASKOCSIN A RÁBAKÖZBEN

Kocsira pattanunk és baktató lovak vontatta járműveinkről megtekintjük a Rábaköz varázslatos világát. Látunk majd hangulatos kis falvakat, templomokat és kertes házakat. Elhaladunk nádtetős borospincék között és áthajtunk gazdag réteken, mezőkön is. Utunk végén a bátrabbak úszhatnak a Rábában, míg a kevésbé bátraknak helyi “láb-fürdő” lesz erősen javasolt…..!

AZ ÉN DERŐCÉM

Szőke az egész osztályunkat meghívta a házába, amely egy mesebeli vidék szívében található! Erről a csodákkal teli világról fog nekünk mesélni és általa készített gyönyörű fotókat mutatni. Ezer köszönet, hogy bepillantást enged az életébe és lehetővé teszi számunkra, hogy egy újabb közös szép élménnyel lehessünk gazdagabbak!

VACSORA – CSODA / SZŐKE-MÓDRA

A mesebeli kert közepén található kemencében fog megsülni a csülök, a csirke “szőke-módra” készítve, kemencés krumplival, kovászos uborkával. Időjárástól függően a kinti padokon, vagy a felállított sátorban fogynak majd el az étkek. Természetesen nem hagyhatjuk ki a piskótát Szőke hét határban híres lekvárjaival sem!

SZÁLLÁS

Akik úgy döntenek, hogy nem a saját ágyukban töltik az éjszakát, lehetőságük van Csorna – Farádon az Áldos wellness szállóban megszállni! (9 km) Utazást megszervezzük! Lehetőség van szaunázni és úszni! Kérjük, amennyiben érdekel benneteket ez az opció, jelezzétek nekünk a lap alján található kommentekben.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket, visszajelzéseket az alábbi kommentben!

Kérjük, hogy pontosítsátok a következőket:

  • Hányan érkeztek a találkozóra?
  • Csirkét VAGY csülköt ennétek szívesebben?
  • Kértek-e szállást ? Reggelivel vagy reggeli nélkül? Jelentkezési határidő: augusztus 15. Utána már nektek kell a szállásotokat intézni!

Költségek /étel, ital/: 3000 Ft

Szállás: 5750 Ft / Fő + / reggeli: 1250

Szeretettel v

Galéria
Megosztás
Share on facebook
Share on email
Share on print
Share on twitter
Share on linkedin
Hasonló bejegyzések